Vizita Biserica Ungaria Iulie 2015

Sambata 04 Iulie Fratele Pastor Aron Costel in urma unei invitatii a facut o vizita la o biserica in Ungaria unde a participat si la serviciul divin.

Vizita Biserica Neemia Bocsa-Cs

Luni 21 Aprilie 2014 Directorul Centrului impreuna cu Conducerea Centrului va vizita Biserica Neemia Bocsa-Cs.
Se va oficia un Botez in apa, Ordinarea Pastorului si doi Diaconi.

Primirea lui David in comunitatea Bisericii Apostolice „Maranata” 05 Septembrie 2013

Va invitam cu bucurie si slava lui Dumnezeu pe data de 05 Septembrie 2013 la un serviciu divin la care vom sarbatori prin cantec si rugaciune primirea lui David in comunitatea Bisericii Apostolice "Maranata"!

botez_david

Concert Craciun 2012

In perioada 24/26 Decembrie 2012 Centrul Neemia organizeaza un concert crestin in care se vor intalni tineretul din cadrul centrului si totodata se vor distribui si cadouri pentru copii.

Deces

In data de 1 Mai 2012 tinara AVRAM ADRIANA, din TOFLEA  in varsta de 15 ani s-a inecat in lacul de la MALTARET – ARAD si dupa 9 zile de suferinta a decedat si inmormintarea s-a tinut la casa parinteasca din Toflea in prezenta a 2000 de persoane, serviciul de inmormintare a fost condus de fr. pastor Costel Ples directorul centrului NEEMIA.

Crestinii Nominali

 

Una dintre cele mai mari crize cu care crestinismul se confrunta astazi este crestinismul nominal.Un crestin nominal se declara crestin dar nu se angajeaza in trairea si slujirea crestina. Trebuie sa ii evanghelizam si pe cei care sunt botezati…"Crestinul nominal se duce la biserica pentru ca asa a invatat, pentru largirea orizontului cultural,din sentimentalism sau din motive de traditie a familiei.Datorita acestei"religii crestine",multi nu ajung sa cunoasca ce inseamna crestinismul practic si nu ajung nciodata sa aiba o relatie personala cu Isus, ceea ce ar presupune de fapt crestinismul biblic,autentic.Doua  miliarde de oameni pretind ca sunt crestini.In Filanda, de exemplu,93% se declara luterani,dar 5% merg la biserica, si doar 1% se impartasesc.Trebuie sa ne concentram si pe evanghelizarea crestinilor nominali si sa facem evanghelizare locala si nationala. Evrei 8,11.

Deschidere de Biserica

 

In data de 2 Decembrie 2011 orele 17 se va deschide oficial Biserica Apostolica ,,Neemia" Seitin, va asteptam cu drag, toata conducerea Centrului va fi la deschidere, formatia Bisericii Maranata va cânta pentru slava Domnului.


Conferinta

 

Directorul General al Centrului in data de 18-26 Octombrie 2011, a participat la cea mai mare conferință internaționala la Bruxelles. A mai vizitat si unele biserici romine si biserici de frati de culoare care au inchiat partenerate de colaborare cu anumite centre internationale din care sau bucurat foarte mult la biserica (Eglise Mission International) si a inchiat parteneriat de colaborare cu Pastori Sosthene si Jean Claude.

Invitati Speciali

 

În data de 22 Septembrie 2011 invitatii speciali din Statele Unite ale Americii Chad Bozarth si Nathan Headley. A predicat cuvintul domnului a fost o seară de laudă și închinare, mai multe persoane si-a predat viața în mîna Domnului. 

Botez August 2011

În data de 20 August 2011 se va oficia un botez nou testamental la Biserica MARANATA din ȘEITIN-Arad, o noua biserică deschisă în cadrul centrului Neemia.

Sunteți bine veniți de la orele 15.00, serviciul se va închia cu o agape.